Feest 10-jarig bestaan groot succes

Het feest ter gelegenheid van het 10-jarig bestaan van Stichting Kinderhulp Bosnië was een grootDSC07910 succes! Meer dan 80 genodigden vierden dit met ons mee. Heel veel huidige en voormalige gastouders, sponsors en andere genodigden gaven acte de presence.

In zijn welkomstwoord bedankte Peter van Laar, de voorzitter van de Stichting, een aantal personen die in grote mate hebben bijgedragen tot het succes van de Stichting. In de eerste plaats natuurlijk de vele 
DSC07930gastgezinnen, want zonder gastgezinnen kunnen wij de Bosnische kinderen niet uitnodigen! 

Daarna was het de beurt aan het record gastgezin Tini en Jan Bramsen, die maar liefst 17 jaar gastgezin zijn, om de heerlijke taart aan te snijden. Het samenzijn werd afgesloten met een Bosnische BBQ waar eenieder bijzonder van genoot.
DSC07937

Stichting Kinderhulp Bosnië gaat onverdroten door: op 11 juni a.s. komen alweer voor de 11e keer ca. 40 arme Bosnische kinderen voor de “Vakantie van hun Leven” naar onze regio. Dankzij onze formidabele gastgezinnen, die de Bosnische kinderen 3 weken in hun hart en huis verwelkomen, gaan deze kinderen een prachtige tijd beleven die zij nooit meer zullen vergeten!